ukenru
pryntsesa-uelska-z-cholovikom-vidvidala-fermerskyi-rynok-ziavylosia-pershe-video-keit-pislia-rizdva

Принцеса Уельська з чоловіком відвідала фермерський ринок: з'явилося перше відео Кейт після Різдва

 • 22524 переглядiв

Принцеса Уельська та принц Вільям були помічені під час відвідування фермерського магазину поблизу Віндзорського замку, що стало першою публічною появою Кейт після перенесеної на початку цього року операції на черевній порожнині.

Британська преса публікує перші кадри з Кейт Міддлтон, яка після Різдва не з'являлася на публіці. Як передає УНН, на кадрах, знятих очевидцями та оприлюднених, зокрема The Sun, можна побачити, як Кейт разом із чоловіком принцем Вільямом відвідала фермерський магазин недалеко від Віндзорського замку. Відомо, що це її улюблене місце для покупок.

Кейт виглядає здоровою та задоволеною, посміхається чоловіку. Обоє несуть пакунки, вочевидь з продуктами, які купили.

Видання нагадує, що принц Вільям останніми місяцями теж став з'являтися на публіці рідше, пояснюючи це необхідністю дбати про дружину. Щонайменше один раз він скасував уже анонсовану участь у церемонії.

Нагадаємо

Відомо, що на початку року принцеса Уельська перенесла операцію в черевній порожнині (її деталі не розкривали) і відмовилася від усіх публічних заходів до повного відновлення.

Очікується, що вона повернеться до своїх обов'язків після Великодня, який за григоріанським календарем цього року відзначається 31 березня.

Тривала відсутність Кетрін на публіці породила безліч конспірологічних теорій. Їх ще більше підігріли події, пов'язані з публікацією її офіційної фотографії 10 березня. Провідні агентства незабаром відкликали знімок, виявивши в ньому ознаки цифрової маніпуляції.

Наступного дня Кетрін вибачилася за непорозуміння, пояснивши його власними експериментами як фотографа-початківця.

Принцесі Шарлотті - 8 років: Кейт та Вільям опублікували нове фото доньки02.05.23, 10:26 • [views_1158600]

Анастасія Рябоконь

Новини Світу