priskorennya-viyskovoyi-dopomogi-dozvolyaye-ne-lishe-oboronyatis-a-y-nastupati-umyerov-zvernuvsya-do-ministriv-oboroni-krayin-yes

Прискорення військової допомоги дозволяє не лише оборонятись, а й наступати: Умєров звернувся до міністрів оборони країн ЄС

 • 54508 переглядiв

Деталі

Умєров у відеозверненні до учасників зустрічі у Раді ЄС подякував партнерам за систематичну підтримку України у війні проти російського агресора.

“Днями я був на пункті управління дивізіону ППО, на озброєнні якого стоять передані вами системи. На корпус пункту управління нанесено 192 позначки. Це 192 повітряні цілі, які нашим воїнам вдалося збити завдяки вашій підтримці. Ми мусимо пам’ятати: це могли бути 192 зруйновані обʼєкти – житлові будинки, підприємства, електропідстанції, залізничні станції, елеватори, школи”, - повідомив міністр.

Цитата

“Продовження та прискорення надання військово-технічної допомоги нашими партнерами дозволяє нам планувати та здійснювати не лише оборону, але і наступ. Ми будемо битися, поки не вийдемо на міжнародно визнані кордони України”, - наголосив Умєров.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нові ціни на платні номерні знаки — МВС

     • 129293 переглядiв