ppo-znyshchyla-blyzko-30-rosiiskykh-droniv-bilia-kyieva

ППО знищила близько 30 російських дронів біля Києва

 • 38452 переглядiв

Сили ППО знищили понад 30 російських безпілотників у повітряному просторі Києва та на підступах. Це була наймасовіша атака дронами на столицю у 2024 році, повітряна тривога тривала понад 7 годин.

Силами та засобами ППО в повітряному просторі Києва та на підступах було знищено понад три десятки  безпілотників. За даними оперативного зведення на цю хвилину у Києві без постраждалих та руйнувань. Данні попередні, інформація уточнюється. Про це повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що цієї ночі армія РФ здійснила одну з наймасованіших атак України ударними дронами за всю війну. Головною ціллю агресора став Київ. На столицю України ворог спрямував багато десятків своїх безпілотників. Це була вже сьома атака Києва ворожими дронами у липні. Вона стала для столиці наймасованішою за 2024 рік   за кількістю застосованих БпЛА.

Повітряна тривога тривала понад 7 годин. Ворожі дрони заходили на Київ хвилями і практично з усіх можливих напрямків.

Дякуємо всім воїнам, хто охороняє наше небо за захист! Слідкуйте уважно за сигналами тривоги. Не ігноруйте. Бережіть себе і близьких", - написав Сергій Попко, начальник КМВА

На Київщині працює ППО – КМВА31.07.24, 00:12

Популярні

Новини по темі

ППО знищила близько 30 російських дронів біля Києва

 • 38452 переглядiв

Протести у Венесуелі: кількість загиблих зросла до 11

 • 32331 переглядiв