ukenru
posyliuiut-kontrol-nad-informatsiinym-polem-okupanty-na-tot-zaklykaiut-meshkantsiv-donosyty-odne-na-odnoho

Посилюють контроль над інформаційним полем: окупанти на ТОТ закликають мешканців доносити одне на одного

 • 21741 переглядiв

На тимчасово окупованих територіях російські окупанти посилюють контроль над інформаційним полем і закликають мешканців доносити один на одного через чат-боти, де пропонують повідомляти про "ознаки екстремістської діяльності" як привід для залякування українців і придушення спротиву.

На тимчасово окупованих територіях окупанти посилюють контроль над інформаційним полем та закликають мешканців доносити одне на одного. Зокрема, створили чат-бот, куди пропонують писати про виявлені "ознаки екстремістської діяльності". Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

"Під приводом "боротьби з екстремістами" росіяни на захоплених територіях посилюють контроль над інформаційним полем та закликають мешканців доносити одне на одного", - повідомив Федоров.

Він нагадав, що вже більше року на тимчасово окупованих територіях працює чат-бот, куди окупанти закликають повідомляти про "підозрілих" осіб. Однак, тепер окупанти створили ще один чат-бот, куди пропонують писати про виявлені "ознаки екстремістської діяльності".

"Ніяких екстремістів, окрім вигаданих або призначених росіянами "винними" у сфальсифікованих справах, на ТОТ немає. А за закликами до "бдітєльності" стоїть страх перед Силами спротиву і бажання залякати українців", - додає Федоров.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях окупанти під виглядом контртерористичних заходів збільшили кількість перевірок на блокпостах. Насправді перевірки проводяться для залякування місцевих та пошук майна, яке ще можна вкрасти.