posol-gruziyi-povernetsya-z-ukrayini-nayblizhchim-chasom-golova-mzs

Посол Грузії повернеться з України найближчим часом - голова МЗС країни

 • 577462 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Міністр закордонних справ Грузії Ілля Дарчіашвілі заявив у середу, що посол Грузії в Україні повернеться в країну найближчим часом, проте жодної реакції на це рішення грузинська сторона не матиме, передає УНН з посиланням на грузинський телеканал Mtavari Arkhi.

Цитата

"Для нас рішення, яке ми почули від України, було незрозумілим та безпідставним. (...) Ми не будемо на це реагувати, тому посол повернеться до Грузії найближчим часом", - сказав голова МЗС Грузії.

"Також дуже важлива підстава, яка стала визначальною для цього незрозумілого рішення; ми вважаємо, що щодо колишнього президента все зрозуміло, всі питання щодо того, наскільки відповідально держава ставиться до прав усіх ув’язнених, включно з Саакашвілі. Тому це питання саме по собі є безпідставним, як ми чули, рішення було зумовлене саме цим питанням", - сказав Дарчіашвілі та запевнив, що вони й надалі підтримуватимуть український народ, зазначивши, що "безвідповідальні рішення не можуть змінити цю лінію". 

Нагадаємо

Два дні тому Україна запропонувала послу Грузії в Україні Георгію Закарашвілі, якого викликали в МЗС через стан третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі, залишити країну протягом 48 годин для проведення консультацій зі своєю столицею.

Українська сторона наголосила на готовності невідкладно обговорити питання перевезення Міхеіла Саакашвілі до України для лікування та догляду, зазначили в МЗС.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Болгарії офіційно підтвердили візит Зеленського

     • 651505 переглядiв

    Папі Римському передали "Бучанську монету"

     • 487343 переглядiв