ukenru
poroshenko-znovu-ne-zyavivsya-na-dopit-do-dbr-2

Порошенко знову не з’явився на допит до ДБР

 • 13120 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. П’ятий президент України Петро Порошенко знову не з’явився до Державного бюро розслідувань на допит у справі щодо зловживання влади або службовим становищем під час скасування у 2016 році рішення голови однієї з місцевих РДА у Миколаївській області. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила речниця Державного бюро розслідувань Анжеліка Іванова, передає УНН.

Іванова повідомила, що Порошенко був сьогодні викликаний до ДБР для проведення допиту.

"Він мав відбутися в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке стосується можливого зловживання владою або службовим становищем п’ятим президентом України під час скасування ним у 2016 році рішення голови однієї з місцевих державних адміністрацій в Миколаївській області. Мова йде про скасування рішення, яке стосується скасування 1,5 тис. гектарів земель до земель запасу державної власності. На проведення слідчих дій не з’явився…", - розповіла Іванова.

Нагадаємо, ДБР скерувало до ГПУ проект повідомлення про підозру Порошенку.

Також Державне бюро розслідувань направило у прокуратуру проект подання до Верховної Ради на зняття недоторканності з п’ятого президента України Петра Порошенка, який є чинним народним депутатом.

Українські Національні Новини

Політика