polski-fermery-ne-ponovyly-blokuvannia-kordonu-navproty-punktu-propusku-krakivets-demchenko

Польські фермери не поновили блокування кордону навпроти пункту пропуску "Краківець" - Демченко

 • 27165 переглядiв

Польські фермери не відновили блокування кордону на пункті пропуску "Краковець" 13 березня, як очікувалося, але вони можуть відновити такі дії знову, оскільки близько 500 вантажівок очікують на проїзд через розблокований пункт пропуску.

Польські фермери протягом вчорашнього дня не поновили блокування кордону на напрямку пункту пропуску "Краківець", який вони хотіли знову заблокувати 13 березня, але варто очікувати, що такі дії вони знову поновлять. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону у четвер, передає УНН.

Нагадаю, що з 8 на 9 число польські фермери припинили блокувати напрямок пункту пропуску "Краківець". Мали ми попередню інформацію, що вони планували поновити свої дії 13 числа, але протягом вчорашнього дня цього не відбулося. Звісно, наші сподівання, що цього не відбудеться і надалі, але варто очікувати, що такі дії вони знову поновлять

- сказав Демченко.

Він додав, що у розблокованому пункті пропуску "Краківець" на можливість проїзду очікує близько 500 вантажних автомобілів.

Нагадаємо

У ніч з 8 на 9 березня мітингувальники вирішили тимчасово припинити блокування пункту пропуску "Краківець".

Польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок на п’яти пунктах пропуску, не пропускаючи в бік Польщі жодної вантажівки. Загалом у чергах на території Польщі перебуває 1050 вантажівок.

Популярні

Новини по темі

Сильний землетрус стався у Чорногорії

 • 27788 переглядiв

Курс валют на 14 березня: долар зріс ще на 29 копійок

 • 25674 переглядiв