polski-fermery-ne-obmezhuiut-mozhlyvist-proizdu-dlia-humanitarnykh-ta-vkrai-neobkhidnykh-vantazhiv-dlia-ukrainy-demchenko

Польські фермери не обмежують можливість проїзду для гуманітарних та вкрай необхідних вантажів для України - Демченко

 • 20737 переглядiв

Польські фермери не обмежують пропуск гуманітарних та терміново необхідних вантажів для України, що надходять з Польщі або транзитом через неї.

Як і раніше, польські фермери не обмежують можливість проїзду для гуманітарних вантажів та вкрай необхідних вантажів для України, які слідують з Польщі або транзитом через територію Польщі. Про це під час брифінгу у середу розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

На щастя, як і раніше, польські фермери не обмежують можливість проїзду для гуманітарних вантажів та вкрай необхідних вантажів для України, які слідують з Польщі або транзитом через територію Польщі. Безпосередньо по наших пунктах пропуску фіксується, що такі вантажі прибувають. Чи є для них ускладнення проїзду через територію Польщі, особливо через місця, де знаходяться польські фермери, мені складно сказати, але сподіваюся, що вони не чинять перепон для проїзду таких вантажів

- сказав Демченко.

Нагадаємо

Польські фермери продовжують обмежувати рух вантажівок у трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею: "Ягодин", "Угринів", "Рава-Руська". Станом на ранок на цих напрямках перебуває близько 450 вантажівок, з яких 230 - навпроти пункту пропуску "Ягодин".

Популярні

Новини по темі

На Дніпропетровщині знищили ворожий БПЛА

 • 21413 переглядiв

На Херсонщині через вибух гільзи поранено дитину - ОВА

 • 19437 переглядiв