pid-vovchanskom-na-kharkivshchyni-okupanty-zaluchyly-hromadian-yehyptu-do-vedennia-boiovykh-dii-otu-kharkiv

Під Вовчанськом на Харківщині окупанти залучили громадян Єгипту до ведення бойових дій - ОТУ "Харків"

 • 36190 переглядiв

У боях в районі Вовчанська ворог залучає іноземців, зокрема єгиптян, до бойових дій та активізує розвідку за допомогою БпЛА.

У Вовчанську, що на Харківщині, відмічається передача окремих позицій противника від штурмових загонів 4-ї  добровольчої штурмової бригади підрозділам 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії у північній частині міста. До ведення бойових дій противник залучає іноземців, зокрема, громадян Єгипту. Про це повідомляє оперативно- тактичне угруповання "Харків", передає УНН.

Деталі

Відмічається, що в операційній зоні ОТУ "Харків" російські окупанти продовжують спроби вклинитися в оборону українських захисників. У Вовчанську ворог активізував повітряну розвідку за допомогою БпЛА, проводить переміщення особового складу.

Відмічено передачу окремих позицій противника від штурмових загонів 4-ї  добровольчої штурмової бригади підрозділам 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії у північній частині міста. До ведення бойових дій противник залучає іноземних добровольців, зокрема, громадян Єгипту

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у районі населеного пункту Глибоке ворог здійснив переміщення та роззосередження особового складу по бойовим позиціям, безуспішно намагався атакувати позицій Сил оборони. В районі населеного пункту лозовая рудка (рф) окупанти провели евакуацію власних безповоротних втрат.

Також додається, що протягом минулої доби відбулося 6 бойових зіткнень. Ворог завдав в напрямку позицій наших військ 1 ракетний та 5 авіаційних ударів, використавши 9 КАБів. Окупанти також завдали 39 ударів дронами-камікадзе та 487 разів обстріляли позиції Сил оборони України. Протягом поточної доби триває 4 бойових зіткнення в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ.

Нагадаємо

На фронті протягом минулої доби зафіксовано 140 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація залишається на Покровському напрямку, також ворог був активним на Торецькому та Куп’янському напрямках.

росія примусово вербує іноземців для війни в Україні: 8 індійців загинули02.08.24, 09:59

Популярні

Новини по темі

На війні загинув ексдепутат Чернівецької міської ради

 • 28343 переглядiв