ukenru
parking-zamist-baseynu-vaks-planuye-zavtra-obrati-zapobizhniy-zakhid-direktoru-firmi-zabudovnika

Паркінг замість басейну: ВАКС планує завтра обрати запобіжний захід директору фірми-забудовника

 • 13189 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд завтра планує розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу другому підозрюваному у справі про "зниклий басейн" директору фірми-забудовника. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"Обрання запобіжного заходу другому підозрюваному у справі заплановане на 15:00 7 лютого 2020 року", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП за оперативного супроводження ГУ КЗЕ СБУ викрито колишнього головного архітектора міста Києва та директора фірми-забудовника, внаслідок неправомірних дій яких школярі однієї зі столичних шкіл залишились без басейну.

Як повідомлялося в УНН, Вищий антикорупційний суд відпустив на поруки колишнього головного архітектора Києва Сергія Целовальника, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Нагадаємо, за версією слідства, у 2013-му році ексголовний архітектор та ексдиректор департаменту містобудування КМДА, діючи у змові та в інтересах компанії-забудовниці, замість будівництва басейну для середньої школи №130 дали дозвіл на будівництво багаторівневого паркінгу на території школи. Їхні дії завдали шкоди територіальній громаді Києва в розмірі 9,3 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП