osobysti-dani-ukrainskykh-abituriientiv-z-tot-shyfruiut-z-mirkuvan-bezpeky-lubinets

Особисті дані українських абітурієнтів з ТОТ шифрують з міркувань безпеки - Лубінець

 • 26465 переглядiв

Особисту інформацію абітурієнтів з тимчасово окупованих територій України шифрують в усіх інформаційних системах. Це забезпечує додатковий рівень безпеки та унеможливлює ідентифікацію осіб окупаційною владою.

Особисту інформацію абітурієнтів з тимчасово окупованих територій України шифрують в усіх інформаційних системах, які обробляють вступні документи, задля безпеки. Про це повідомляє уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що прізвища абітурієнтів, місцем реєстрації яких є ТОТ, або які переселилися з тимчасово окупованих регіонів після 24 лютого 2022 року, шифруються у всіх інформаційних системах, що використовуються для обробки вступних документів.

Таке шифрування забезпечує додатковий рівень безпеки та допомагає уникнути можливих ризиків. Адже дешифрувати таку інформацію неможливо, тому представники окупаційної влади не зможуть ідентифікувати, що це за особа,

- наголосив Лубінець.

Нагадаємо

Для українців, які проживають на тимчасово окупованих територіях, діють особливі умови, які передбачають можливість не складати єдине фахове вступне випробування і єдиний вступний іспит на спеціальності.

Популярні

Новини по темі

Причетному до вбивста Фаріон готується підозра - ОГП

 • 12671 переглядiв