ukenru
oos-stalo-vidome-imya-zagiblogo-na-donbasi-viyskovosluzhbovtsya

ООС: стало відоме ім'я загиблого на Донбасі військовослужбовця

 • 19416 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У неділю, 1 березня, внаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля поблизу населеного пункту Нижньотепле загинув сержант 46-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Сергій Руських. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу 46-ї окремої десантно-штурмової бригади у Facebook.

Він народився 31 січня 1979 року у Маріуполі та боронив рідний Донбас з 2018 року. Вдома на нього чекали батьки, дружина та маленька дитина.

"Військовослужбовці 46 окремої десантно-штурмової бригади висловлюють щирі співчуття родині та близьким Героя. Вічна слава полеглому бійцеві! Ми зробимо все можливе, щоб його жертва не була марною!" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 березня поблизу населеного пункту Нижньотепле внаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, двоє наших захисників отримали поранення, а ще двоє – бойове ураження.

Під час підвезення продуктів до позицій українських захисників поблизу населеного пункту Нижньотепле, російські окупанти помітили наш автомобіль та застосували протитанковий ракетний комплекс.

Українські Національні Новини

Суспільство