onlayn-servis-dlya-lyudey-z-invalidnistyu-prodaye-kvitki-na-poyizd-vibirkovo

Онлайн-сервіс для людей з інвалідністю продає квитки на поїзд вибірково

 • 8669 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Відсутність даних у базі даних Мінсоцполітики може впливати на оформлення пільгових квитків на поїзд онлайн для людей з інвалідністю, частина пасажирів може отримувати відмову. Про це УНН повідомляє з посиланням на Залізничний інформаційний портал.

"Намагаючися скористатися новою послугою купівлі пільгових квитків для людей з інвалідністю, частина пасажирів може отримувати відмову. Проте ця проблема пов’язана не з роботою сайту", - цитує ресурс директора з питань інформаційних технологій "Укрзалізниці" Світлану Каткову.

Як зазначається, складнощі виникають через те, що інформація про пільги, надані даним особам, ще не внесена до електронного реєстру Мінсоцполітики.

"Якщо програма не знаходить у базі інформацію про цього пільговика, то на екрані з’являється текст, в якому, згідно з роз’ясненням, наданим Мінсоцполітики, людині радять звернутися до місцевого органу соціального захисту для того, щоб занести свої дані в базу. Після цього вона вже зможе безперешкодно користуватися пільгою, що надає їй держава", - вказала Каткова.

Послуга з продажу пільгових квитків пасажирам з інвалідністю була запущена 17 січня нинішнього року і наразі працює у тестовому режимі.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" сказала, скільки витратить на облаштування вокзалів для людей з інвалідністю.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    В Яремче через снігопад сталася ДТП

     • 9235 переглядiв

    У Львові чоловік потрапив до лікарні з малярією

     • 10428 переглядiв

    Снігом засипає 17 областей України

     • 9748 переглядiв