okupovana-donechchyna-potopaie-u-maizhe-4-milionakh-tonn-vidkhodiv-tsentr-sprotyvu

Окупована Донеччина потопає у майже 4 мільйонах тонн відходів - Центр спротиву

 • 24676 переглядiв

На окупованій Донеччині накопичилося 3,62 млн тонн шкідливих відходів, які не утилізують. Половина токсичних побутових відходів завезена з росії, а обсяги сміття продовжують зростати щомісяця.

На тимчасово окупованій території Донецької області просто неба зберігається 3,62 мільйона тонн шкідливих відходів. Їх не утилізують і не знешкоджують, а обсяги сміття продовжують зростати щомісяця. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що окупаційна влада зробила Донецький регіон полігоном для скидання сміття із ростовської області. Таким чином, половина токсичних побутових відходів туди завезена саме з росії.

У Спротиві зауважили, що у цьому російська окупаційна адміністрація проблеми не бачить і переконує місцевих у тому, що невдовзі буде тут збудовано сміттєпереробний завод.

Втім поки посіпаки ворога закидають обіцянками, полігони з відходами ростуть у геометричній прогресії. До прикладу, під виглядом переробного заводу новий сміттєвий полігон "Луганськ" окупанти організовують поблизу Родакового на кордоні Лутугинського і Слов’яносербського районів,

- йдеться у повідомленні.

На окупованій Донеччині загарбники формують список шахт під "приватизацію" - Центр спротиву17.07.24, 16:47

Популярні

Новини по темі