okupanty-stvoryly-radu-z-investytsii-dlia-rozghrabuvannia-khersonshchyny-sprotyv

Окупанти створили "раду з інвестицій" для розграбування Херсонщини - Спротив

 • 18426 переглядiв

На окупованій Херсонщині створено "раду з інвестицій та промислового розвитку". Її мета - сприяти розграбуванню захоплених підприємств регіону під виглядом "інвестицій".

На тимчасово захоплених територіях Херсонщини окупанти створили "раду з інвестицій та промислового розвитку", яка буде допомагати займатись розграбуванням захоплених підприємств регіону, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

За даними Центру, до складу так званої ради увійшли росіяни: владмір боделан, руслан сіртланов, тіхон балаянц й інші неназвані учасники, чий бізнес потрапить під санкції. Задача ради нібито сприяти інвестиціям.

рф "завезла" нових суддів на ТОТ для репресій місцевого населення – Центр Національного Спротиву13.07.24, 14:26

"Проте інвестиціями окупанти називають пограбування та захоплення майна тих, хто покинув регіон через окупацію: вивезення обладнання, або захоплення цехів. Таким чином учасники ради це мародери, які будуть притягнуті до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

росія знищує спорт на окупованих територіях України – Центр національного спротиву07.07.24, 16:52

У Центрі національного спротиву закликали повідомляти про кожного, хто допомагає ворогу грабувати українські землі. Анонімність звернень гарантована.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні з'явиться торгове представництво Японії

     • 12306 переглядiв

    Уряд передав АРМА управління 26 "облгазами Фірташа"

     • 23419 переглядiв