okupanty-peredaly-v-pidporiadkuvannia-ministerstvu-okhorony-zdorovia-ukrainski-zakhopleni-kurorty-tsns

Окупанти передали в підпорядкування міністерству охорони здоров’я українські захоплені курорти - ЦНС

 • 30793 переглядiв

росія передала захоплені українські курорти в підпорядкування Міністерству охорони здоров'я рф. Окупанти планують відправляти туди бюджетників та студентів, щоб компенсувати втрату звичайних туристів.

росіяни передали захоплені українські курорти в підпорядкування кремлівському Міністерству охорони здоров’я. Про це заявили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Окупанти вбили туризм на тимчасово окупованих територіях й аби підтримувати хоча б видимість відпочинку передали захоплені курорти в підпорядкування кремлівському міністерству охорони здоров’я,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що у перелік курортів федерального значення, чию діяльність куруватиме міністерство потрапили Бердянськ, та низка міст Криму. Інші тимчасово захоплені міста куруватимуть окупаційні адміністрації.

У Спротиві додають, що окупанти планують відправляти до курортів бюджетників, студентів й інших аби компенсувати втрату туристів, адже звичайний турист не поспішає проводити час на суцільних військових об’єктах просто неба. Розселяти відпочиваючих планують у захоплених базах відпочинку.

Нагадаємо

На окупованому півдні України росіяни використовують пансіонати та санаторії для розміщення військових. Центр національного спротиву закликає ігнорувати відпочинок на захоплених територіях через небезпеку для туристів.

Популярні

Новини по темі