okupanty-obstrilialy-chornobaivku-poraneno-divchynku-u-nei-amputatsiia-ruky

Окупанти обстріляли Чорнобаївку, поранено дівчинку, у неї ампутація руки

 • 45763 переглядiв

Під час російського обстрілу Чорнобаївки Херсонської області 16-річна дівчина отримала важкі поранення - ампутовану руку та осколкові поранення тулуба.

Російські війська обстріляли Чорнобаївку Херсонської області, поранено 16-річну дівчинку - у неї ампутація руки, осколкові поранення тулуба, її доправили в лікарню у вкрай важкому стані, повідомила обласна військова адміністрація, передає УНН.

Деталі

"Росіяни не припиняють тероризувати Херсонщину. Увечері окупанти вдарили по житловому сектору в Чорнобаївці. Унаслідок влучання снаряда в будинок отримала поранення 16-річна дитина. У неї - травматична ампутація руки, осколкові поранення тулуба", - йдеться в повідомленні Херсонської ОВА в телеграм-каналі в суботу ввечері.

Повідомляється, що "швидка" доправила підлітка до лікарні у вкрай важкому стані. Зараз медики дообстежують дівчинку та надають допомогу.

  "Дитина сама була у домі, мабуть злякалась і побігла до нас у кухню", - в розпачі розповідає бабуся 16-річної дівчинки, яка потрапила під ворожий удар у Чорнобаївці. Нині їх будинок - в руїнах. Зрешечені уламками стіни, потрощена покрівля, побиті вікна й шибки.   

Херсонщину росіяни обстріляли 47 разів, завдали ракетний удар по Чорнобаївці, є поранені22.02.24, 08:19

Популярні

Новини по темі