okupanty-na-tot-planuiut-konfiskuvaty-maino-ukraintsiv-do-16-serpnia

Окупанти на ТОТ планують конфіскувати майно українців до 16 серпня

 • 39769 переглядiв

Окупаційна влада на загарбаних територіях України проводить рейди для виявлення "безхазяйного" житла. Власникам пропонують надати документи до 16 серпня, інакше майно буде конфісковане та може бути передане російським переселенцям.

Окупаційна влада намагається "закрити питання" з українським майном на захоплених територіях півдня. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

На тимчасово окупованих територіях України, зокрема у Мелітополі Запорізької області, терористи планують до 16 серпня вирішити питання з майном українців, які виїхали з цих регіонів. У рамках цієї кампанії, представники окупаційної адміністрації разом із військовими проводять рейди, щоб знайти і перевірити помешкання, за якими немає підтверджуючих документів на право власності.

На квартирах загарбники розміщують оголошення, в яких зазначають, що житло має ознаки "безхазяйності". Власникам пропонується надати документи на житло до вказаного терміну, інакше майно буде конфісковане.

Згідно з оцінками, таке конфісковане житло може бути передано російським переселенцям, що свідчить про намір окупаційної адміністрації змінити демографічний склад території в межах політики колонізації. Ці дії підкреслюють продовження агресивної практики зміни етнічного складу в окупованих регіонах.

Загарбники на ТОТ запровадили обов’язкову флюорографію, але за умови наявності паспорта рф - Центр спротиву02.08.24, 12:57

Популярні

Новини по темі