okupanti-obstrilyali-kharkivschinu-u-petropavlivtsi-spalakhnula-zernosusharka

Окупанти обстріляли Харківщину: у Петропавлівці спалахнула зерносушарка

 • 272628 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Російські військові продовжують нищити прифронтові регіони Харківщини. Майже одночасно там спалахнуло 2 пожежі. Про це пише УНН посилаючись на дані ДСНС у Харківській області.

Деталі

Один із ворожих снарядів поцілив по території місцевого фермерського господарства. Зайнялась будівля непрацюючої зерносушарки, загальною площею 400 кв.м , та ще одна господарча споруда на фермі. Впродовж години рятувальники загасили цю пожежу. До ліквідації наслідків обстрілу залучили 12 працівників ДСНС, і 3 одиниць рятувальної техніки.

Поки пожежники приборкували полум’я на фермі, у цьому ж селі через російські обстріли спалахнула ще одна господарська споруда у приватному домоволодінні. За даними прес-служби там вигоріло 70 кв.м. Цю пожежу загасили о 15:12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог хоче повернути втрачене торік на Куп'янському напрямку, відтягнути Сили оборони з наступу – Маляр

Нагадаємо

Напередодні, 3 серпня російські війська обстріляли п'ять районів Харківської області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому звіті у п’ятницю. З

а його даними ворог масовано з артилерії, мінометів, танків, використовуючи КАБ та ракетне озброєння обстріляв мешканців прифронтових населених пунктів Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У центрі москви сталась перестрілка: що відомо

     • 480197 переглядiв

    Україна приєдналася до нових санкцій Євросоюзу проти Ірану

     • 463014 переглядiв