novomu-vlasnyku-vidpravleno-pershyi-paket-dokumentiv-perereiestratsii-avtomobilia-onlain-fedorov

Перереєстрацію авто в Дії презентують 19 грудня - Федоров

 • 33319 переглядiв

В Україні триває бета-тестування нового сервісу для перереєстрації автомобілів через додаток Дія, про що оголосив міністр Михайло Федоров. Перший комплект документів, якій було оформлено повністю онлайн, відправлено власникові.

Триває тестування нової послуги – перереєстрація автомобіля через Дію. Про це повідомив віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

Триває бета-тест перереєстрації авто в Дії. Саму послугу презентуємо на Diia Summit

- написав Михайло Федоров.

Він також повідомив, що першій документи та новий номерний знак відправлено власнику через Укрпошту та продемонстрував взірець відправлення. А також закликав громадян реєструватися на онлайн-саміт, який пройде 19 грудня і де будуть презентовані нові можливості Дії.

Зареєструватися на подію можна за посиланням.

Нагадаємо

Після періоду тестування, який розпочався у жовтні, онлайн-сервіс із перереєстрації транспортних засобів буде доступний у Дії на постійній основі. Перереєстрація в Дії буде доступна для легкових авто, мотоциклів чи мопедів. Продавцю потрібно лише оформити договір у Дії та поділитися QR-кодом або посиланням. А покупцю — ознайомитися з документом, вибрати номерні знаки й техпаспорт.

Для того, щоб людям при купівлі-продажу автомобіля не було потрібно звертатися до сервісних центрів, обов'язкову технічну експертизу планується ліквідувати. Технічна експертиза залишиться тільки при першій реєстрації автомобіля і по бажанню покупця автомобіля, який захоче перевірити технічний стан авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дія" тестує нові функції шерингу авто

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Перереєстрацію авто в Дії презентують 19 грудня - Федоров

     • 33319 переглядiв

    Норвегія посилює вимоги до українських біженців: що відомо

     • 31211 переглядiв

    Армія рф обстріляла Очаків на Миколаївщині, жертв немає

     • 34945 переглядiв

    "Державний оператор тилу" проводить опитування підприємців

     • 28707 переглядiв