ukenru
neshchasnyi-vypadok-u-kyivskii-oblasti-na-odnomu-z-pidpryiemstv-choloviku-amputuvalo-ruku

Нещасний випадок у Київській області: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку

 • 21193 переглядiв

59-річному чоловікові ампутували руку в результаті нещасного випадку під час роботи з верстатом на лісопилці в Білоцерківському районі Київської області.

Під час виконання робіт на одному з підприємств у Білоцерківському районі Київської області чоловіку ампутувало руку: для огляду та фіксації на місце нещасного випадку виїхали поліцейські, постраждалого ушпиталили. Про це передає УНН із посиланням на поліцію Київської області.

Деталі

Нещасний випадок на Київщині: 25 березня медики повідомили поліцейським, що на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку

На місце для огляду та фіксації виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. Згідно із попередньою інформацією, на пилорамі під час виконання робіт зі станком травмувався 59-річний чоловік. Працівники швидкої ушпиталили постраждалого з травматичною ампутацією верхньої кінцівки.

Нагадаємо

У Дніпропетровській області мікроавтобус з'їхав у кювет біля села Піщанка, в результаті чого 5 людей загинули і 13 отримали поранення, в тому числі 1 дитина.

Чотири людини отримали поранення в результаті нічної атаки російських безпілотників на Харків. Частково зруйнована триповерхова комунальна установа.