ukenru
negoda-poki-ne-vplinula-na-reysi-v-aeroportakh-situatsiya-po-regionakh

Негода поки не вплинула на рейси в аеропортах: ситуація по регіонах

 • 8620 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Несприятливі погодні умови в Україні не вплинули на графіки рейсів в аеропортах по Україні. Як інформує УНН, вони працюють у штатному режимі, скасувань рейсів немає.

Деталі

У пресслужбі столичних аеропортів “Бориспіль” та “Київ” журналісту УНН повідомили, що робота відбувається у звичайному штатному режимі, повідомлень про затримки або скасування літаків за будь-яких обставин не надходило.

У міжнародному аеропорті “Одеса” ситуація така ж сама. Сьогодні усі рейси відбувають та прибувають за графіком, затримки немає. Проте, днем раніше на онлайн-табло спостерігалися масові перенаправлення та скасування рейсів.

Міжнародний аеропорт “Львів” імені Данила Галицького також працює у звичайному режимі. Інформація про затримки, скасування або перенаправлення рейсів відсутня.

Аеропорт “Харків” також продовжує роботу у звичайному режимі. Про затримки або скасування рейсів не повідомляється.

Додамо

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов. На територію України буде переміщатися відносно холодна і переважно суха повітряна маса.

Як повідомили в Укрзалізниці, через негоду затримуються пасажирські та приміські поїзди з Києва у напрямку півдня та заходу України та зворотно.

Українські Національні Новини

Суспільство