ne-vsi-hromadiany-yaki-onovyly-oblikovi-dani-budut-pryzvani-na-viiskovu-sluzhbu-minoborony

Не всі громадяни, які оновили облікові дані будуть призвані на військову службу - Міноборони

 • 37462 переглядiв

Близько 3 мільйонів громадян оновили свої військово-облікові дані, але не всі з них будуть призвані на військову службу, оскільки потреба у призові значно менша.

На сьогодні близько 3 млн громадян оновили свої військово-облікові дані, але не всі громадяни, які оновили облікові дані будуть призвані на військову службу, адже потреба ЗСУ для призову значно менша. Про це розповів директор Департаменту кадрової політики Міноборони Марк Андрусяк, передає УНН.

На сьогодні з інформацією, що в нас вже є, оновили свої дані близько 3 млн громадян. Потреба ЗСУ для призову під час мобілізації значно менша. Тому не всі громадяни, які оновили облікові дані будуть призвані на військову службу,

- сказав Андрусяк.

Він наголосив, що оновлення даних створене для справедливого підходу, щоб всі військовозобов'язані знаходились на військовому обліку.

Нагадаємо

12 липня заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко розповіла, що вже 2,7 мільйона людей оновили свої військово-облікові дані в Резерв+. За її словами, щодня це роблять приблизно 90-100 тисяч українців.

Популярні

Новини по темі