ne-mozhna-vplyvaty-na-te-choho-ne-isnuie-podoliak-rozpoviv-chy-vplynut-reidy-rosiiskykh-dobrovoltsiv-na-vybory-putina

Не можна впливати на те, чого не існує: Подоляк розповів, чи вплинуть рейди російських добровольців на вибори путіна

 • 33997 переглядiв

Оскільки в авторитарній росії немає реального виборчого процесу, то рейди РДК та легіону "Свобода" в бєлгородській та курської областях не вплинуть на вибори президента рф. Про це в ефірі телемарафону сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає УНН.

В росії немає конкурентної політики, немає виборів. А вплинути на те, чого не існує, неможливо. Тобто, люди можуть прийти на виборчі дільниці, можуть не прийти - це не є виборчою дільницею. Там немає виборів, так само, як не було їх в СРСР, коли нібито голосували або за блок КПРС, або за безпартійних. Немає сенсу в авторитарних вертикалях говорити про те, що можна якось впливати на те, чого не існує. Але дуже добре, що російські громадяни взяли зброю і вони показують, що є тільки один шлях розмови з путінською елітою – це збройне повстання

- сказав Подоляк.

Він зазначив, що дії легіону "Свобода " і РДК  на території курської та бєлгородської областей рф зараз не змінять думку всього російського суспільства.

Те, що вони роблять, не вплине на процес виборів в москві або десь ще. Але сьогодні росіяни звинувачують в усьому країни НАТО, США, Україну, біолабораторії. Це триватиме до моменту, поки в росії не почнеться масштабна трансформація кривавого типу – революція. Після цього вони усвідомлять і будуть звинувачувати в усьому саме путіна. Його оточення, яке буде швиденько зникати хтось фізично, а хтось буде просити, щоб його заарештували і в Гаагу відправили, бо це буде гарантією виживання

- додав Подоляк.

Нагадаємо

Сьогодні у Російському добровольчому корпусі заявили, що добровольці планують відкрити вогонь по військових цілях росії на території бєлгородської та курської областей. Вони закликали місцевих жителів евакуюватися.

У російському бєлгороді пролунали вибухи.  Зокрема, жителі бєлгорода повідомляють про гучний вибух в районі вокзалу. Перед цим у місті була оголошена  ракетна небезпека.

Спочатку це здавалося абсолютно шаленим: командир РДК про створення формування27.01.24, 19:02

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі