na-zhytomyrshchyni-cholovik-cherez-revnoshchi-roztroshchyv-mohylu-viiskovoho

На Житомирщині чоловік через ревнощі розтрощив могилу військового

 • 34186 переглядiв

39-річний чоловік з Романівської громади осквернив могилу загиблого українського воїна через ревнощі до нових стосунків своєї колишньої дружини з загиблим.

В Житомирській області 39-річний житель Романівської громади пошкодив могилу військового через ревнощі до колишньої дружини. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Житомирської області.

Деталі

У Романівській громаді у ніч на 23 березня невідомі пошкодили могилу українського захисника. З такою заявою до поліції звернулася мати загиблого, 62-річна жителька громади

 - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прибувши на місце поховання, поліцейські виявили та зафіксували обставини: пошкоджений дерев’яний надгробок, металевий хрест, рамку з фотографією покійного, флагштоки, на яких кріпилися прапори. Також на території кладовища була хаотично розкидана похоронна атрибутика.

У ході розслідування поліцейські зʼясували, що 22 березня ввечері до кладовища прийшов 39-річний житель цієї ж громади, який скоїв наругу над могилою солдата. Свої дії пояснив ревнощами: мовляв, колишня дружина його покинула та розпочала нові стосунки з військовим. Те, що чоловік загинув, не приборкало його гніву й фігурант таким чином вирішив помститися

- інформує поліція.

Повідомляється, що нині поліцейські проводять досудове розслідування за ч.2 ст. 297 (Наруга над могилою…) КК України.

Доповнення

У Києві поліцейські викрили групу малолітніх, які обкрадали могили полеглих Героїв.

Популярні

Новини по темі