ukenru
na-zakarpatti-namagalisya-perepraviti-tri-tisyachi-pachok-sigaret-do-ugorschini

На Закарпатті намагалися переправити три тисячі пачок сигарет до Угорщини

 • 12762 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Цієї ночі прикордонники Мукачівського загону попередили спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Мукачівського прикордонного загону.

Під час патрулювання українсько-угорської ділянки кордону, яка проходить через водний канал "Ботар", військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби "Вилок" помітили особу з пакунками.

Зловмисника затримали, ним виявився 21-річний громадянин України. Чоловік планував доправити до сусідньої Угорщини чотири пакунки, у яких перебували 2980 пачок сигарет без акцизних марок України.

Для з’ясування усіх обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів за ч.1 ст.204-1 КУпАП, українця доставили до прикордонного підрозділу.

Про виявлення кримінального правопорушення передбаченого ст.204 ККУ "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів", до ГУ ДФС у Закарпатській області та ГУ НП у Закарпатській області направлено повідомлення.

Нагадаємо, на Волині попередили контрабанду до країн ЄС контрафактних сигарет на 15 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП