na-volyni-povistky-pochaly-nadsylaty-poshtoiu-u-ttsk-daly-roziasnennia

На Волині повістки почали надсилати поштою: у ТЦК дали роз'яснення

 • 28984 переглядiв

Волинський обласний ТЦК розпочав надсилати повістки резервістам і військовозобов'язаним рекомендованими листами. Повістка вважається врученою з дня отримання листа, навіть якщо адресат не зміг її отримати.

Волинський обласний Терцентр комплектування і соцпідтримки (ТЦК) почав надсилати поштою повістки резервістам і військовозобов’язаним. Про це в коментарі Суспільному розповіла речниця обласного ТЦК Уляна Кравчук, передає УНН.

Деталі

Повістку на оновлення даних надсилають рекомендованим листом на адресу, яку вказав військовозобов'язаний, або ж за його останнім місцем реєстрації.

Зі слів речниці, підтвердженням вручення повістки є день отримання рекомендованого листа. Про це буде свідчити документ від поштового оператора.

"Така повістка (надіслана рекомендованим листом) буде вважатися належним чином врученою навіть в тому разі, коли адресат з якихось причин не зміг її отримати", — зазначила Уляна Кравчук.

В обласному ТЦК також додали: якщо військовозобов'язаний після отримання листа не з'явиться у визначену дату в Терцентр комплектування — йому загрожуватиме адміністративна відповідальність. Постанову про накладення штрафу районні ТЦК також надсилають рекомендованим листом.

Наразі немає жодної підстави, щоб вводити електронні повістки в застосунку "Резерв+" - Міноборони13.08.24, 12:42

Популярні

Новини по темі

Руслан Ротань припинив співпрацю з УАФ

 • 12015 переглядiв