na-vinnychyni-pid-vartu-vziato-cholovika-yakyi-pidozriuietsia-u-rozbeshchenni-malolitnikh-osib

На Вінничині під варту взято чоловіка, який підозрюється у розбещенні малолітніх осіб

 • 13427 переглядiв

61-річного чоловіка з Жмеринського району взято під варту за підозрою у вчиненні розпусних дій щодо малолітніх дівчаток. Підозрюваний вишукував дітей біля будинку культури та вчиняв розпусні дії сексуального характеру.

Слідчі повідомили про підозру 61-річному жителю Жмеринського району: за даними правоохоронців чоловік вишукував місця перебування малолітніх дівчаток, стосовно яких вчиняв розпусні дії сексуального характеру. Пише УНН із посиланням на пресслужбу Вінницької обласної прокуратури та поліцію Вінницької області.

 61-річного жителя Жмеринського району підозрюють у вчиненні розпусних дій стосовно малолітніх осіб.

В одній з громад Жмеринського району неподалік місцевого будинку культури, де гралися діти, підозрюваний вийшов зі свого автомобіля ВАЗ-2106 та вчинив розпусні дії. Про цей випадок в поліцію заявили батьки

 – інформує поліція Вінницької області.

За даними прокуратури, чоловік приїхав власним автомобілем в сусіднє село і вишукував місця перебування малолітніх дівчаток, стосовно яких вчиняв розпусні дії сексуального характеру.

Діти злякалися, на їх крик відреагували дорослі. Але зловмисник втік на автівці. Чоловіка затримано у порядку, передбаченому ст. 208 КПК України. 

- передає обласна прокуратура Вінничини.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділення відділення поліції № 2 Жмеринського РВП ГУНП у Вінницькій області. Фігурант, у разі доведення вини, може бути покарний позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Розбещував дітей на приватних уроках з малювання: визнано винним педофіла з Вінниці14.11.23, 21:59 • [views_81195]

Популярні

Новини по темі

Олімпіада-2024: дзюдоїстка Білодід вилетіла в 1/8 фіналу

 • 13354 переглядiв

Одеський мед бʼє рекорди експорту - поставляється вже до США

 • 25217 переглядiв

Партизани розвідали казанський пороховий завод у рф - "АТЕШ"

 • 24916 переглядiв