ukenru
na-trasi-odesa-reni-vantazhivka-zitknulasia-z-dvoma-avtivkamy-na-zustrichnii-uskladneno-rukh

На трасі Одеса-Рені вантажівка зіткнулася з двома автівками на зустрічній: ускладнено рух

 • 23950 переглядiв

На трасі Одеса-Рені між селами Паланка та Удобне сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та двох легкових автомобілів, яка тимчасово ускладнила рух транспорту та призвела до травмування людини.

На трасі Одеса-Рені в Одеській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та двох легкових автомобілів, яка тимчасово ускладнила рух транспорту, один з водіїв звернувся за медичною допомогою, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

"Через дорожньо-транспортну пригоду на ділянці автодороги Одеса – Рені між Паланкою та Удобним тимчасово ускладнений рух транспорту", - повідомили у поліції.

Як вказано, попередньо встановлено, що на транзитній ділянці дороги "Паланка-Маяки-Удобне" близько 15-ї години водій вантажівки DAF, рухаючись в напрямку Одеси, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з двома легковими автомобілями.

На місці працюють поліцейські та медики. Попередньо по медичну допомогу звернувся водій одного легковика.

Зазначається, що зараз на вказаній ділянці дороги рух транспортних засобів ускладнений, водіїв просять врахувати дорожню обстановку.

Поліцейські встановлюють повні обставини пригоди.

П'яний водій на ВАЗі врізався у мікроавтобус на зустрічній, є жертви: повідомляється, що у ДТП потрапив автомобіль "На щиті"27.02.24, 12:59 • [views_0]