na-trasi-odesa-reni-avtobus-z-28-pasazhyramy-zitknuvsia-z-vantazhivkoiu-hospitalizuvaly-dytynu

На трасі Одеса-Рені автобус з 28 пасажирами зіткнувся з вантажівкою: госпіталізували дитину

 • 12996 переглядiв

В Одеській області сталося дві ДТП за участю пасажирських автобусів. У першій аварії постраждала 9-річна дівчинка, у другій - загорівся моторний відсік автобуса з 39 пасажирами, обійшлося без жертв.

В Одеській області практично в один і той же час сталося дві ДТП за участю пасажирських автобусів, один з автобусів з 28 пасажирами зіткнувся з вантажівкою на трасі Одеса-Рені, госпіталізували 9-річну дівчинку, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

Обидві автопригоди сталися сьогодні, 30 липня, близько 12-ї години.

Перша ДТП сталася на автодорозі сполученням Одеса-Рені в межах села Великий Дальник.

"Попередньо поліцейські встановили, що 34-річний водій рейсового автобуса міжобласного сполучення, рухаючись у напрямку міста Одеса, не переконався в безпеці маневру і, здійснюючи обгін транспортного засобу, допустив зіткнення з вантажним автомобілем під керуванням 39-річного чоловіка, який рухався у попутному напрямку і повертав ліворуч. У салоні автобуса перебувало 28 пасажирів, із них госпіталізували 9-річну дівчинку, попередньо, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм кісток носа", - розповіли у поліції.

Як вказано, обох водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони тверезі.

Друга автопригода сталася на автодорозі сполученням Одеса-Южне в межах села Крижанівка.

"Попередньо поліцейські встановили, що під час руху рейсового автобуса міжобласного сполучення під керуванням 54-річного водія, відбулося займання моторного відсіку. У салоні перебувало 39 пасажирів, 5 з яких – неповнолітні. Обійшлося без госпіталізації", - зазначили у поліції.

На місцях дорожньо-транспортних пригод працюють поліцейські та рятувальники. 

Після встановлення усіх обставин подій їм буде надана правова кваліфікація. 

На Тернопільщині автобус з паломниками потрапив у ДТП, травм зазнали двоє людей - поліція14.07.24, 12:32

Популярні

Новини по темі