na-sumshchyni-vymusheno-zupynyly-robotu-korydoru-dlia-vyizdu-z-okupatsii-yak-vyikhaty-iz-zakhoplenykh-terytorii

На Сумщині вимушено зупинили роботу коридору для виїзду з окупації: як виїхати із захоплених територій

 • 24307 переглядiв

Через російські обстріли тимчасово закрито гуманітарний коридор Колотилівка-Покровка на Сумщині. Українцям радять користуватися коридором через білорусько-український кордон для виїзду з окупованих територій.

На Сумщині через російські обстріли вимушено призупинили роботу гуманітарного коридору Колотилівка — Покровка. Проте для виїзду з ТОТ українці можуть скористатись коридором через білорусько-український кордон. Про це заявила віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук, передає УНН.

Деталі

На Сумському напрямку зараз загострення. Армія РФ обстрілює наші території. Станом на сьогодні гуманітарний коридор "Колотіловка-Покровка" тимчасово закритий. За словами наших військових, це щонайменше на 10 днів. Далі побачимо, що буде

- заявила міністерка в ефірі телемарафону.

Водночас вона нагадала, що продовжує діяти гуманітарний коридор з Білоруссю "Мокрани-Доманове". Ним вона порадила скористатися українцям, які хочуть виїхати з окупованих територій. 

Користуючись нагодою, звертаюся до людей: якщо ви не можете перетнути кордон у пункті пропуску Колотилівка — Покровка, то їдьте через Білорусь. Якщо потрібно, звертайтеся до Мінреінтеграції за номером 1548, ми допоможемо

- підкреслює Верещук. 

Доповнення

Декілька днів тому волонтерка пункту допомоги "Атмосфера" заявила, що пункт пропуску "Колотилівка-Покровка" на кордоні з росією закрили. 

Нагадаємо

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх заявив, що росіяни скинули за добу 52 КАБи на чотири прикордонні райони регіону. 

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

росіяни обстріляли Херсон: травмована 23-річна жінка

 • 25321 переглядiв