na-sprobi-zbuty-avtomat-hranaty-ta-naboi-u-kyievi-zatrymaly-prodavtsia-nelehalnoi-zbroi

На спробі збути автомат, гранати та набої у Києві затримали продавця нелегальної зброї

 • 12176 переглядiв

Поліція Києва затримала 26-річного киянина, який намагався незаконно продати арсенал зброї, включаючи автомати, гранати, боєприпаси та вибухівку на суму понад 170 тисяч гривень, за що йому загрожує до 7 років ув'язнення.

Поліція та СБУ затримали 26-річного киянина, який нелегально продавав зброю та боєприпаси. Про це повідомила поліція Києва, пише УНН.

Деталі

Правоохоронці затримали зловмисника під час збуту автомату "Калашникова", одинадцяти гранат, десяти гранатометних пострілів та двохсот набоїв, калібру 7х62. За такий арсенал він отримав більше 170 тисяч гривень.

Під час слідчих дій поліцейські вилучили ще один автомат з глушником, пістолет, чотири гранати, дванадцять  гранатометних пострілів, 4 кг вибухівки, півтори тисячі набоїв та інші військові засоби ураження. 

Поліцейські затримали торговця зброєю у порядку ст. 208 КПК України. За фактом носіння, зберігання, придбання та збуту бойових припасів без передбаченого законом дозволу фігуранту повідомлено про підозру (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо

Правоохоронці викрили шістьох зловмисників, які займалися незаконним продажем зброї, зокрема гранатометів, автоматів Калашникова та набоїв, вилучених з місць колишніх бойових дій у Київській, Миколаївській та Львівській областях України.

Уряд утворив координаційний центр з питань протидії незаконному обігу вогнепальної зброї05.07.24, 18:19

Популярні

Новини по темі

Вночі та зранку росіяни 7 разів обстріляли Сумщину

 • 23752 переглядiв

Коригував ракетні удари по Одесі: затримано агента фсб

 • 20975 переглядiв