na-luhanshchyni-voroh-tysne-bilia-pryfrontovykh-sil-na-okupovanykh-terytoriiakh-problemy-zi-svitlom-i-shche-odna-lisova-pozhezha-pid-sievierodonetskom-ova

На Луганщині ворог тисне біля прифронтових сіл, на окупованих територіях проблеми зі світлом і ще одна лісова пожежа під Сєвєродонецьком - ОВА

 • 19743 переглядiв

На Луганщині російські війська активізувалися біля прифронтових сіл. На окупованих територіях спалахнула лісова пожежа, а 530 об'єктів електромережі залишаються пошкодженими з зими через брак коштів на ремонт.

У Луганській області російські війська тиснуть поряд із прифронтовими селами, на окупованих територіях навколо Сєвєродонецька вирує ще одна лісова пожежа, а окупанти не можуть відремонтувати 530 пошкоджених об’єктів електромережевого комплексу – із зими люди без світла, повідомили у Луганській ОВА у середу у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Стельмахівка, Макіївка, Греківка – поблизу цих сіл росіяни тиснуть найактивніше, намагаються знайти слабке місце в нашій обороні. Ворог продовжує бити безпосередньо по населених пунктах – застосовує ствольну та реактивну артилерію, безпілотники, авіацію. Учора найбільше від обстрілів з боку окупантів потерпала Макіївка, є влучання й у Невському", – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За даними ОВА, "навколо Сєвєродонецька вкотре спалахнув ліс". "На цей раз в районі цвинтаря поблизу селища Воронове. Місцеві "рятувальники" роблять вигляд, що контролюють ситуацію. Насправді, лише спостерігають, щоб вогонь не розповсюдився на житлові будинки – полум’я у лісовому масиві гасити навіть не намагаються. Через бездіяльність пожежних вогонь вже охопив інші ділянки лісу", - зазначили в ОВА.

На окупованих територіях Луганщини та Донеччини, за повідомленням, упродовж минулої зими близько 530 об’єктів електромережевого комплексу були пошкоджені унаслідок негоди. "Із того часу низка окупованих населених пунктів залишається без світла або ж електропостачання там вкрай обмежене. Грошей на ремонт цього обладнання у регіональних та місцевих бюджетах не передбачено. Відповідні відновлювальні роботи не розпочинають понад півроку. Аби встигнути хоч щось зробити до настання холодів, вчергове звернулися до кремля – чекають перерозподілу коштів", - вказали в ОВА.

На Луганщині росіяни вдарили по Макіївці з реактивної артилерії, на окупованих територіях обмежили виїзд чиновникам - ОВА20.08.24, 11:09

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Парламент підтримав ратифікацію Римського статуту

     • 96347 переглядiв

    ССО показали, куди на курщині "зникають" понтони росіян

     • 20038 переглядiв