na-kyivshchyni-likvidovuiut-naslidky-raketnoi-ataky-4-poranenykh-poshkodzheni-pryvatni-budynky-ta-avto

На Київщині ліквідовують наслідки ракетної атаки: 4 поранених, пошкоджені приватні будинки та авто

 • 100641 переглядiв

Російська ракетна атака на Київську область призвела до травмування 4 людей, пошкодження 69 приватних будинків та знищення майна, включаючи транспортні засоби, будівлі та інфраструктуру.

На Київщині продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки. Вже відомо про 4 постраждалих та пошкодження 69 приватних будинків. Про це заявив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що одна з постраждалих осіб – жінка 1974 року народження була госпіталізована в офтальмологічне відділення з пораненням ока, множинними саднами обличчя, травмами рук.

Жінку оперативно прооперували. Лікарі оцінюють її стан як стабільний, середньо важкий. Іншим постраждалим також була надана необхідна медична допомога. Від госпіталізації три особи відмовилися

- резюмував Кравченко.

Крім того, наразі збільшилася кількість пошкоджених об’єктів. Станом на 18:00 – це 69 приватних будинків. На більшості обʼєктів частково вибиті вікна, посічені двері, пошкоджені дахи та стіни.

Є також майже повністю зруйновані будинки. Також пошкоджено низку квартир у 5 багатоповерхівках області.

12 людей постраждали внаслідок ракетного удару рф по Києву - КМВА21.03.24, 08:29

Зазначається, що через падіння уламків також пошкоджено фасади, вікна, огорожі 2 ліцеїв області. Наразі заняття в цих закладах освіти проводитимуться онлайн.

Також Кравченко розповів, що уламками пошкоджено 14 транспортних засобів, 11 нежитлових об’єктів – медична лабораторія, паркани, гаражі, господарські приміщення.  

Доповнення

У відомстві додають, що обласна адміністрація, райони та громади надають всю необхідну допомогу людям для оперативного відновлення пошкоджених обʼєктів.

Оперативні групи продовжують збирати інформацію. Всі факти воєнних злочинів фіксуються правоохоронними органами

- підсумував очільник Київської ОВА.

Нагадаємо

Внаслідок масованих ворожих обстрілів у Київській області знеструмлено 1700 споживачів. Водночас у Міненерго заявили, що ситуація з електропостачанням контрольована, в резерві достатньо генеруючих потужностей.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Під Києвом водійка BMW наїхала на 11-річного хлопчика

     • 29721 переглядiв

    росіяни обстріляли Херсонщину: загинуло двоє людей - ОВА

     • 59360 переглядiв