ukenru
na-kiyivschini-suditimut-cholovika-za-psikhologichne-nasilstvo-nad-druzhinoyu

На Київщині судитимуть чоловіка за психологічне насильство над дружиною

 • 11642 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. У Вишгороді, що на Київщині оголосили про підозру чоловікові за психологічне насильство над дружиною. Про це повідомила пресслужба Вишгородського відділення поліції у Facebook, передає УНН.

"Правоохоронці Вишгородського району оголосили про підозру чоловікові за насильство над дружиною", - йдеться у повідомленні.

Так, 51-річний житель міста Вишгород систематично вчиняв відносно своєї дружини психологічний тиск.

"Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування), однак належних висновків не зробив", - зазначили у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.126-1 КК України (домашнє насильство). Санкція статті передбачає громадські роботи на строк від 150 до 240 годин або ж арешт строком до 6 місяців. Також можна отримати покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 2 років. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Нагадаємо, з початку року до суду скеровано понад 400 проваджень через домашнє насильство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП