ukenru
na-kirovogradschini-zatrimala-cholovika-yakiy-strilyav-u-patrulnikh

На Кіровоградщині затримали чоловіка, який стріляв у патрульних

 • 9694 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. У місті Кропивницькому на Кіровоградщині 24-річний чоловік стріляв у патрульних. Зловмисника затримали та повідомили йому про підозру. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції України.

"Близько півночі 23 лютого, на одній з вулиць міста Кропивницького сталася стрілянина. Невідомий, побачивши службовий автомобіль, відкрив вогонь у бік поліцейських та втік. Зловмисника затримали тієї ж ночі біля одного з місцевих розважальних закладів", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, патрульні побачили на проїжджій частині чоловіка. Поліцейські наблизились до нього, однак чоловік раптово здійснив кілька пострілів у їхній автомобіль та почав тікати. За кілька годин зловмисника вдалося затримати.

"Нападником виявився 24-річний чоловік родом з Черкаської області. При поверхневому огляді правоохоронці виявили та вилучили у нього пневматичний пістолет. Зловмисник перебував напідпитку та поводився неадекватно", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що чоловіку повідомили про підозру за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне

позбавлення волі.

Наразі зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Як повідомляв УНН, у Києві чоловік стріляв по перехожих із пневматичної зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП