na-khersonshchyni-znyshcheno-10-shakhediv-cherez-ulamky-u-khersoni-buly-pozhezhi-za-dobu-ye-zahyblyi-ta-7-poranenykh

На Херсонщині знищено 10 "шахедів", через уламки у Херсоні були пожежі, за добу є загиблий та 7 поранених

 • 19956 переглядiв

Окупанти обстріляли населені пункти Херсонської області, пошкодивши будівлі та інфраструктуру. Внаслідок атак загинула 1 людина, 7 поранено. Українські сили ППО збили 10 ворожих дронів.

Херсонську область атакували ворожі дрони, знищено 10 "шахедів", через уламки у Херсоні були пожежі. Минулої доби російські війська обстріляли 15 населених пунктів області, поціливши у медзаклад, загинула 1 людина, 7 поранено. Про це повідомив у п'ятницю голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН

Деталі

За словами Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Білозерка, Дніпровське, Придніпровське, Понятівка, Берислав, Любимівка, Михайлівка, Дудчани, Новоолександрівка, Тягинка, Бургунка, Брускинське та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в медичний заклад та адмінбудівлю; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 8 багатоповерхівок та 24 приватні будинки. Також пошкоджено приватні автомобілі.

"Ворог атакував область "шахедами". За результатами бойової роботи підрозділів протиповітряної оборони знищено 10 ворожих ударних БПЛА. Внаслідок падіння уламків в обласному центрі спалахнули пожежі, які рятувальники оперативно ліквідували", - зазначив Прокудін у Telegram.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 7 - дістали поранення", - повідомив голова ОВА.

Херсонщина перша за масштабами розмінування, в уряді планують збільшити там кількість саперів25.07.24, 16:28

Популярні

Новини по темі

Лідери картелю Сіналоа арештовані в США

 • 11750 переглядiв

Дощі на заході, спека на сході: прогноз погоди на сьогодні

 • 24794 переглядiв

Повітряні Сили ЗСУ збили вночі 20 ударних БПЛА

 • 25204 переглядiв