na-khersonshchyni-vnochi-znyshcheno-5-shakhediv-voroh-potsilyv-u-krytychnu-infrastrukturu-ye-zahyblyi-ta-poraneni

На Херсонщині вночі знищено 5 "шахедів", ворог поцілив у критичну інфраструктуру, є загиблий та поранені

 • 20760 переглядiв

Ворог обстріляв 15 населених пунктів Херсонської області, пошкодивши інфраструктуру та житлові будинки. Внаслідок атак загинула 1 людина, 2 поранені. Українські сили ППО збили 5 ворожих дронів.

У Херсонській області за минулу добу російські війська обстріляли 15 населених пунктів, поціливши у критичну інфраструктуру та житлові будинки. Внаслідок атак загинула 1 людина, 2 поранені. У регіоні вночі знищили 5 ворожих дронів. Про це повідомив у суботу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

"Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої області знищили 5 "Shahed-131/136", - написав Прокудін у Telegram.

За словами Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Придніпровське, Кізомис, Білозерка, Станіслав, Новодмитрівка, Микільське, Понятівка, Берислав, Гаврилівка, Золота Балка, Тягинка, Львове та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю та магазини; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 9 приватних будинків. Також пошкоджено господарські споруди та приватні автомобілі.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 2 - дістали поранення", - зазначив Прокудін.

Херсон через нічні удари рф відчув перебої зі світлом02.08.24, 10:00

Популярні

Новини по темі

Дощі та грози: прогноз погоди на сьогодні

 • 24879 переглядiв

На Донеччині за добу загинули 3 мирних жителі, 8 поранені

 • 23799 переглядiв

російські війська обстріляли дві громади на Сумщині

 • 23337 переглядiв

У Харківській області оголошено ракетну небезпеку

 • 23473 переглядiв