na-kharkivshchyni-viiska-rf-vdaryla-po-pravoslavnomu-khramu

На Харківщині війська рф вдарила по православному храму

 • 31290 переглядiв

російські війська атакували православну церкву в селі Новоосинове Куп'янського району Харківської області, пошкодивши церковну котельню, будівлю сільської ради та два будинки, в результаті чого одна людина отримала поранення.

У Новоосинове Курилівської громади Куп’янщини на Харківщині окупанти завдали удару по православному храму. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України, пише УНН.

Удар було здійснено сьогодні вранці у Новоосинове Курилівської громади Куп’янщини. Село розташоване неподалік лінії бойового зіткнення, тому наразі перебуває в зоні враження російської ствольної та реактивної артилерії,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що снаряд потрапив у котельню, яка знаходилась поруч з будівлею культової споруди. Внаслідок вибуху котельня загорілась. Також зайнявся і дровник. Загальна площа пожежі становила 60 кв.м. Рятувальники ДСНС зробили все можливе, щоб вогонь не перекинувся на церкву.

Вибухами також пошкоджено будівлю сільської ради та 2 приватні оселі, 1 особа отримала поранення.

Нагадаємо

росіяни сьогодні вранці обстріляли селище Куп'янського району Харківщини, поранення отримала одна людина. Минулої доби через атаки рф в області поранення отримали 5 людей.

Популярні

Новини по темі

На Харківщині війська рф вдарила по православному храму

 • 31290 переглядiв

Армія рф вранці атакувала Нікополь, була пожежа на АЗС - ДСНС

 • 28621 переглядiв

До Києва прибув сенатор США Ліндсі Грем

 • 29614 переглядiв

Уряд додатково виділив 5 млрд гривень на закупівлю дронів

 • 28294 переглядiв