na-kharkivshchyni-poshkodzheno-zhytlovi-budynky-zaklady-i-poraneno-zhinku-vnaslidok-rf-obstrilu-rozpochato-rozsliduvannia

На Харківщині пошкоджено житлові будинки, заклади і поранено жінку внаслідок рф-обстрілу: розпочато розслідування

 • 30574 переглядiв

Російські обстріли пошкодили житлові будинки, установи та поранили жінку в селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області, що стало приводом для розслідування порушення законів та звичаїв війни.

зс рф здійснили авіаційний удар по селищу Купʼянськ-Вузловий 13 липня близько 11:50, поранивши жінку. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, пише УНН із посиланням на пресслужбу Харківської прокуратури.

Деталі

13 липня близько 11:50 російські військові завдали авіаційний удар по селищу Купʼянськ-Вузловий. Отримала поранення 39-річна жінка. Пошкоджено житлові будинки, господарчі приміщення та відділення "Нової пошти".

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Ворог за добу випустив 32 КАБи по Харківщині, через обстріли постраждала літня жінка 13.07.24, 09:27

Популярні

Новини по темі

Кримський міст має бути зруйнований – Буданов

 • 63422 переглядiв