na-kharkivschini-traktor-pidirvavsya-na-boyepripasi

На Харківщині трактор підірвався на боєприпасі

 • 535597 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. В селі на Харківщині трактор наїхав на невідомий боєприпас, внаслідок чого той здетонував, тракторист не постраждав. В ДСНС звернулись до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки, передає УНН з посиланням на Telegram служби. 

Деталі

У селі Чернещина Ізюмського району Харківської області стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на невідомому вибуховому пристрої. Внаслідок наїзду причепу трактора на боєприпас стався вибух. За попередніми даними, тракторист ушкоджень не отримав та подальшої госпіталізації не потребував.

В ДСНС звернулось до громадян з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Не рухатись невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпати будь-які підозрілі предмети. Не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

"У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами 101, 102", - додається в повідомленні.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, за даними Мінекономіки, впродовж минулого тижня піротехніки обстежили в чотирьох регіонах України понад 5 тисяч га земель сільгосппризначення, розмінували – понад 3 тисячі га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У липні розпочнеться активна робота над Стратегією протимінної діяльності - Мінекономіки

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині трактор підірвався на боєприпасі

     • 535597 переглядiв

    гауляйтера Запоріжжя балицького засудили до 15 років

     • 657987 переглядiв