na-hurt-the-1975-podaly-do-sudu-za-kontsert-u-malaizii-z-potsilunkom-vokalista

На гурт The 1975 подали до суду за концерт у Малайзії з поцілунком вокаліста

 • 20754 переглядiв

Гурт The 1975 звинувачують у порушенні контракту після виступу на фестивалі в Куала-Лумпурі. Вокаліст критикував анти-ЛГБТ-закони Малайзії, що призвело до скасування заходу та судового позову на 2,4 млн доларів.

Організатори музичного фестивалю в Куала-Лумпурі подали до суду на британський гурт The 1975 за порушення контракту та відшкодування збитків після того, як її вокаліст Метті Гілі розкритикував анти-ЛГБТ-закони Малайзії, що призвело до скасування заходу, пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Під час виступу гурту у липні минулого року Гілі також звернувся до глядачів із промовою, повною ненормативної лексики, та поцілував одного з учасників гурту.

Компанія, що стоїть за фестивалем, Good Vibes, вимагає 1,9 млн фунтів стерлінгів (2,4 млн доларів США) як компенсацію у Високому суді Великої Британії за порушення правил виступу.

Доповнення

BBC зазначає, що гомосексуальні дії є незаконними у Малайзії та караються 20 роками в'язниці. На фестивалі заборонено обговорювати політику та релігію, лаятись, курити чи вживати алкоголь на сцені.

Популярні

Новини по темі

Україна отримала першу партію винищувачів F-16 - Bloomberg

 • 29357 переглядiв