na-donechchyni-u-novyi-rik-poraneno-piatokh-liudei-cherez-rosiiski-obstrily

На Донеччині у Новий рік поранено п’ятьох людей через російські обстріли

 • 28280 переглядiв

Внаслідок російських обстрілів у новорічну ніч отримали поранення п'ятеро мешканців Донецька, у тому числі дитина. Пошкоджено 54 цивільні об'єкти у 10 населених пунктах.

У Новий рік п’ятеро людей отримали поранення на Донеччині через  російські обстріли. Серед постраждалих дитина. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Донецької області. 

Армія рф вдарила по 10 населених пунктах: містах Авдіївка, Костянтинівка, Курахове, Покровськ, Торецьк, селищах Нью-Йорк і Північне, селах Богоявленка, Новоукраїнка, Уманське

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що пошкоджено 54 цивільних об’єкти – 28 житлових будинків, лікарня, агрофірма, офісне приміщення, пансіонат, господарська споруда, гаражі, котельня, автомобіль швидкої допомоги, легкові авто, газопроводи, ЛЕП.

По Покровську росія завдала 7 ракетних ударів. Поранення отримала 9-річна дитина. Зруйновано щонайменше 17 приватних осель, лікарня та автомобіль швидкої допомоги, а також цивільний транспорт, офісна будівля, соціальна й критична інфраструктура. Ще 1 людина зазнала травм внаслідок артилерійського обстрілу Авдіївки.

За добу росіяни 15 разів обстріляли прикордонні райони Сумщини та Чернігівщини01.01.24, 11:37

Окрім того, з артилерії росіяни обстріляли Торецьк, влучивши у приватний будинок. Поранено двох цивільних осіб.

Також поліція проінформувала, що окупанти вели вогонь по Нью-Йорку, де поранили мирного жителя і пошкодили два приватних і багатоквартирний будинки.

Костянтинівку ворог обстріляв з "Ураганів", руйнувань зазнали 5 приватних осель, газопровід, електромережі, гараж з автомобілем.

За добу ворог 13 разі штурмовав позиції українських воїнів на лівобережжі Херсонщини, але Сили оборони продовжують заходи з розширення плацдарму - Генштаб01.01.24, 09:58

У Кураховому мішенню російських загарбників стали лікарня та багатоквартирний будинок.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В ДСНС показали ліквідацію наслідків ударів рф по Львівщині

     • 124765 переглядiв