ukenru
na-donechchyni-rosiiany-vnochi-vdaryly-6-raketamy-s-300-po-selydovomu-pokazaly-naslidky

На Донеччині росіяни вночі вдарили 6 ракетами С-300 по Селидовому: показали наслідки

 • 21628 переглядiв

У Донецькій області російські війська обстріляли 8 населених пунктів, поранивши 3 людей, випустили 6 ракет і бомбу КАБ-250, пошкодивши житлові будинки, дитячий садок, адміністративну будівлю, комунальне підприємство, гаражі, транспортні засоби та лінії електропередач.

У Донецькій області російські війська минулої доби атакували 8 населених пунктів, поранивши 3 людей, при цьому по Селидовому було випущено 6 ракет, а по Торецьку - бомбу КАБ-250, повідомили у вівторок у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні після опівночі окупаційні війська вдарили по Селидовому 6-ма ракетами, попередньо - С-300. Травмовано двох цивільних осіб", - повідомили в обласній поліції у Telegram.

За даними Офісу Генпрокурора, у результаті влучання однієї з ракет по території житлового кварталу зазнали поранень двоє сестер 30 та 35 років. Обох жінок доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами, саднами і забоями.

Як вказали у поліції, у місті руйнувань зазнали щонайменше 34 будинки (14 багатоквартирних і 20 приватних), дитячий садок, адмінбудівля, комунальне підприємство, гаражі та транспорт. У прокуратурі додали, що пошкоджено також лінії електропередач.

Протягом минулої доби, за даними поліції, ворог завдав 10 ударів по 8 населених пунктах області. Загалом Донецька область зазнала 1457 обстрілів.

"Під вогнем перебували міста Красногорівка, Курахове, Торецьк, селища Гостре, Желанне, села Максимільянівка, Птиче, Ставки. Армія рф гатила авіабомбами, ракетами, артилерією. Пошкоджено 21 житловий будинок", - зазначили правоохоронці.

На Торецьк росія скинула КАБ-250 – поранили людину, пошкодили 16 багатоквартирних будинків, зазначили у поліції.

У Птичому внаслідок артилерійських обстрілів пошкоджено три приватних оселі, в Гострому – багатоквартирний і приватний будинки, додали правоохоронці.

12.03.24, 09:21 • [views_0]