ukenru
na-bukovini-u-dtp-postrazhdalo-troye-ditey

На Буковині у ДТП постраждало троє дітей

 • 10964 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. У Чернівецькій області у ДТП за участю двох автомобілів травмувалося четверо людей, з них троє дітей. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції.

"Сьогодні, 14 січня, у селі Зарожани на перехресті автодоріг в результаті зіткнення двох транспортних засобів травмувалися четверо людей. З різними травмами ступеня важкості потерпілих медики госпіталізували їх до Хотинської районної лікарні. Наразі на місці події працюють поліцейські", - сказано у повідомленні.

Попередньо встановлено, що 40-річна водійка автомобіля Chevrolet, рухаючись зі сторони міста Хотин, не впоралася з керуванням та зіткнулася з автомобілем Kіа, який рухався зустрічною смугою, під керуванням 51-річного буковинця.

"Внаслідок аварії травми отримали водійка Chevrolet, її двоє малолітніх дітей, а також дитина з автомобіля Кіа. Усім чотирьом травмованим лікарі надають медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

На місці ДТП правоохоронці здійснюють низку поліцейських заходів для встановлення причин та обставин скоєння аварії.
Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, на Одещині на трасі “Одеса-Рені” трапилося ДТП, у якому загинула літня жінка та травмувалося троє осіб: водійка авто та двоє дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП