na-bmw-vletiv-u-pishokhoda-na-kraiu-dorohy-na-kharkivshchyni-areshtuvaly-vodiia

На BMW влетів у пішохода на краю дороги: на Харківщині арештували водія

 • 12197 переглядiв

21-річний водій BMW підозрюється у тому, що у стані алкогольного сп'яніння збив пішохода на вулиці Соборній у Богодухові. Постраждалий отримав тяжкі травми, а підозрюваного взято під варту.

У Богодухові у Харківській області BMW влетів у пішохода на краю проїжджої частини, водія, який підозрюється у вчиненні ДТП у стані алкогольного сп’яніння, взято під варту, повідомила у понеділок Харківська обласна прокуратура, пише УНН.

Деталі

"Повідомлено про підозру 21-річному чоловіку за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286-1 КК України)", - повідомили у прокуратурі у соцмережах.

За даними слідства, "31 липня цього року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, їхав за кермом свого автомобіля BMW по місту Богодухів".

"Рухаючись по вулиці Соборній,.. водій не обрав безпечну швидкість та здійснив наїзд на 48-річного пішохода, який у цей час знаходився на краю проїжджої частини. Також відбулось зіткнення з чотирма іншими автівками, які були припарковані, - автомобілі зазнали пошкоджень", - зазначили у прокуратурі.

Постраждалого чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Попередньо встановлено, що показник вмісту алкоголю в крові водія становив 1,66%.

"За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - вказали у прокуратурі.

З початку року понад 800 українців загинуло у ДТП: що ставало найчастішою причиною аварій28.05.24, 11:24

Популярні

Новини по темі

Ірландія звинувачує росію у шпіонажі на своїй території

 • 14924 переглядiв