mistse-dlia-dytyny-za-try-tyzhni-nepodalik-antykoruptsiinyi-proiekt-radyt-dobrochesnyi-zapys-u-dytsad

Місце для дитини, за три тижні, неподалік: антикорупційний проєкт радить доброчесний запис у дитсад

 • 12541 переглядiв

НАЗК презентувало нову серію проєкту 'Побороти корупцію - просто' про запис дітей до дитсадка. Завдяки диджиталізації процес став простішим і прозорішим, достатньо зареєструватися в електронній черзі.

Для реєстрації до дитсадка не потрібно рішення керівника дошкільного закладу, наголошують герої нової серії "Сім'я Принциповичів", в рамках проєкту "Попередити корупцію просто". Пише УНН із посиланням на ТГ-канал Національного агентства з питань запобігання корупції.

Деталі

Записати дитину до дитячого садка та завдяки диджиталізації уникнути корупції в закладах дошкільної освіти. Все це стало ще легше, наголошують у НАЗК. В рамках проєкту "Побороти корупцію - просто" пригоди сім’ї Принциповичів продовжуються.

Серед основних тез нової серії:

Для реєстрації до дитсадка не потрібно рішення керівника дошкільного закладу, - достатньо зареєструватися у електронній черзі.

Міністр освіти та науки Японії прибув до України29.07.24, 10:27

Отримавши повідомлення про зарахування, слід не забути прийти до відділу освіти з документами (свідоцтво про народження дитини, медична довідка, заява батьків).

Важливо: реєструватися можна на https://reg.isuo.org/preschools

"Місце для Богданчика знайшлося за три тижні, і зовсім неподалік", - обіцяють герої анімаційного проєкту.

Перейшли до другої черги реконструкції: у Броварах відновлюють дитсадок, на який торік впав вертоліт ДСНС17.07.24, 14:50

Популярні

Новини по темі