mintsifra-pratsyuye-nad-strategiyeyu-rozvitku-innovatsiy-v-ukrayini

Мінцифра працює над стратегією розвитку інновацій в Україні

 • 23959 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Міністерство цифрової трансформації працює над національною стратегією інновацій. Вже проаналізований досвід топових країн за рівнем ВВП, залучено бізнес та найкращих експертів. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

Цитата

«Анонсував стратегію (розвитку інновацій в Україні – ред.) на заході Європейської бізнес асоціації. Зустрілися з підприємцями, топменеджментом українських компаній та урядовцями, щоб обговорити, чому важливо зараз розвивати інновації», - розповів Федоров.

Деталі

Він зазначив, що це про майбутнє України.

«Наш ключ до посилення цифрової економіки, зростання ВВП та створення мільйонних компаній. Тому зараз з командою працюємо над національною стратегією інновацій. Уже проаналізували досвід топових країн за рівнем ВВП, залучили бізнес та найкращих експертів. Виокремили основні напрями роботи, а також пріоритетні сфери. Це буде зрозуміла відповідь на запитання, як розвивати інновації в Україні», - сказав Федоров.

За його словами, стратегію презентують вже цієї зими, щоб дати потужний поштовх для економічного зростання.

«Зараз в Україні є всі передумови: маємо круті компанії з революційними продуктами, потужний технологічний сектор,унікальні стартапи та людський капітал. Переконаний, що майбутнє саме за сміливими підприємцями та інноваторами. І ми повинні створити всі умови для їх розвитку й масштабування», - зазначив Федоров.

Доповнення

В Україні запустили інноваційний військовий кластер BRAVE1 для розвитку оборонних технологій.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Мінцифра працює над стратегією розвитку інновацій в Україні

     • 23959 переглядiв

    ЦАХАЛ заявив, що Ізраїль взяв під контроль порт в Газі

     • 29378 переглядiв

    ССО показали, як за допомогою HIMARS нищать екіпаж ворожого дрона

     • 105167 переглядiв