minoborony-uklalo-oboronni-kontrakty-z-vitchyznianymy-kompaniiamy-na-maizhe-5-mlrd-hrn

Міноборони уклало оборонні контракти з вітчизняними компаніями на майже 5 млрд грн

 • 61414 переглядiв

Міністерство оборони України підписало два контракти з українськими виробниками на суму близько 5 млрд грн. Президент Зеленський та міністр Умєров відвідали оборонні підприємства під час робочої поїздки.

Міністерство оборони України уклало два оборонні контракти з вітчизняними виробниками на майже 5 мільярдів гривень. Про це пише УНН з посиланням на Міноборони.

Деталі

У відомстві розповіли, що підписання між "Агенцією оборонних закупівель" Міністерства оборони та підприємствами вітчизняного оборонно-промислового комплексу відбулося під час робочої поїздки регіонами Президента України Володимира Зеленського та міністра оборони Рустема Умєрова.

Це надзвичайно важливо для зміцнення обороноздатності нашої держави. Адже ми купуємо і підтримуємо своє, сприяючи розвитку нашої економіки та промисловості. Дякую Президенту за підтримку у цих питаннях

- заявив Умєров. 

Під час поїздки Володимир Зеленський та Рустем Умєров відвідали підприємства оборонної промисловості, щоб ознайомитися з їхньою роботою.

У заході також взяли участь перший заступник міністра генерал-лейтенант Іван Гаврилюк та заступник міністра Дмитро Кліменков.

Ми продовжуємо інвестувати в українського виробника, суттєво зміцнюючи наш оборонний потенціал. Збільшення обсягів виробництва підтверджує результативність спільної роботи, яку ми проводимо з Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України. Це наш ключовий пріоритет

- додає Кліменков. 

Нагадаємо

Міністерство оборони України підписало меморандум з фінською компанією ICEYE, що займається супутниковими технологіями, про поглиблення співпраці у сфері космічної розвідки для зміцнення національної безпеки і оборони.

Популярні

Новини по темі

Бронювання перевізників спростили: основні зміни

 • 17290 переглядiв