minoborony-testuie-novu-polehshenu-model-bronezhyleta

Міноборони тестує нову полегшену модель бронежилета

 • 18869 переглядiв

Міністерство оборони України випробовує нову полегшену модель бронежилетів вагою 7,5-12 кг для українських військових, наразі триває завершальний етап лабораторних випробувань.

Міністерство оборони України тестує нову полегшену модель бронежилета для українських військових. Зараз триває останній етап - лабораторні випробування. Про це повідомляє пресслужба Міноборони, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що новий бронежилет відзначається легкістю конструкції, мобільністю та зручністю для виконання маневрених дій під час штурмових і спеціальних операцій.

Вага нової броні становить від 7,5 кг до 12 кг.

Ми розуміємо важливість ваги спорядження для виконання бойових завдань, особливо для спецпризначенців і штурмовиків. У роботі над полегшеним бронежилетом було враховано кожен сантиметр і кожен грам виробу. Очікуємо на позитивні результати заключних випробувань, адже ця броня дуже потрібна у підрозділах,

– зазначив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

Модель вже пройшла випробування у школі розвідки Десантно-штурмових військ ЗСУ та отримала позитивні відгуки. Наразі триває останній етап - лабораторні випробування.

Нагадаємо

У першому півріччі 2023 року Міністерство оборони України кодифікувало понад 60 нових зразків боєприпасів вітчизняного виробництва, серед яких понад 50 зразків для безпілотників, мінометні міни різних калібрів, артилерійські снаряди, зброя ближнього бою та боєприпаси для стрілецької зброї.

Популярні

Новини по темі

Міноборони тестує нову полегшену модель бронежилета

 • 18869 переглядiв

Зеленський разом із першою леді прибув до Вашингтона

 • 25014 переглядiв